Werkwijze 

Als MKB bedrijf wil je iedere euro op een verantwoorde manier uitgeven. Bij Im eCommerce starten we altijd met een persoonlijk inventarisatie gesprek. We maken heldere afspraken, afgestemd op de wensen, ambities en doelstellingen van jouw bedrijf. Alle diensten kunnen met elkaar gecombineerd worden tot jouw ideale pakket óf als afzonderlijke dienst worden afgenomen.


Werkwijze 

Hoe ga ik te werk

Kennismaken

We starten met een kennismakingsgesprek. Dit is een kort gesprek waarin we kennismaken en kort afstemmen  of we iets voor elkaar. kunnen betekenen 

Intake

De intake is de voorbereiding op de daadwerkelijke bouwfase. Een goed voorbereiding een van de belangrijkste onderdelen van het project, daarom pak ik dat ook grondig aan. De intake bestaat uit:

- Intake formulier:   Je ontvangt van mij een intake formulier met de vraag deze in te vullen. 

- Intake gesprek: Gesprek om al jouw wensen nog duidelijker te maken

- Onderzoek: Ik ga uitzoeken wat nodig is om jouw wensen te realiseren 

- Offerte + ontwerp document: 

De kosten voor de intake zijn €150,-. Als wij met elkaar verder gaan dan zal dit bedrag in mindering gebracht worden in het . Besluit je het niet te doen, dan heb je een praktisch document dat 


De juiste plek voor je titel

Vul een subtitel in

Dienstnaam

Klik hier en begin te typen. Temporibus autem quibusdam et aut officiis.

Eerste dienst

Klik hier en begin te typen. Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae.

Derde dienst

Klik hier en begin te typen. Est laborum et dolorum fuga et harum quidem.

Tweede dienst

Klik hier en begin te typen. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit.

Werkwijze

Alle diensten kunnen individueel worden afgenomen of gebundeld worden tot een pakket van diensten. Voor losse opdrachten zullen we vooraf een totaalprijs vaststellen gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.

Daarnaast is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Bij afname van een abonnement besteden we iedere maand een vast aantal uur aan het verbeteren van jouw webshop tegen een vast tarief. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Een abonnement wordt op maat gemaakt en kan naar eigen inzicht samengesteld worden met de diensten waaraan jouw bedrijf om dat moment behoefte heeft. Regelmatig zullen we deze samenstelling afstemmen, evalueren en bijstellen.Flexibel maand abonnement

Binnen een abonnement besteden we onze tijd aan de diensten waar jij behoefte aan hebt. Waarom zou je vast willen zitten aan diensten die niet van toepassing zijn op jouw bedrijf? Sommige maanden heb je misschien meer behoefte aan content werk omdat er grote campagnes lopen, terwijl er andere maanden weer voldoende tijd is om je te richten op het verbeteren van je conversie. Met deze combinatie biedt Im eCommerce een unieke totaal oplossing voor MKB bedrijven, waarvoor anders meerdere partijen of werknemers nodig zouden zijn. 

Wij maken een planning op basis van jouw marketing jaarplan en elk kwartaal maken we afspraken over de doelstellingen en besteding van onze tijd. Natuurlijk adviseren we je daar graag in. 


Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vraag dan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Menu: Home | Beheer | Optimalisatie | Restyle | MKB | Over | Werkwijze | Contact


Wie zijn wij

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyling.

Onze klanten

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.

Waar werken we

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en de omliggende gemeenten.