Optimalisatie

Stel je voor dat je halverwege je winkelbezoek het winkelmandje ergens neerzet en wegloopt. Dat is wat 99% van de bezoekers van jouw webwinkel waarschijnlijk doet. Veel webshops hebben een conversie percentage van minder dan 1%. Dat betekent dat gemiddeld 99% van je bezoekers niets koopt. Bezoekers waar je misschien veel geld aan hebt uitgegeven in de vorm van reclame en advertenties. Zonde vinden wij! 


Meten is weten

Met het optimaliseren van je webshop kun je de conversie verhogen. Maar weet jij waar je bezoekers afhaken en waar optimalisatie van je webshop zinvol is?

Om verbeteringen in kaart te brengen zullen we je webshop uitgebreid testen en verschillende tools inzetten. Ook optimaliseren we waar mogelijk technische aspecten, zoals laadsnelheid of beveiliging.

Neem je een abonnement af, dan kun je dit meenemen als onderdeel van je abonnement. Ook bestaat de mogelijkheid om een eenmalige Quick Scan te doen, wat resulteert in een verbeterplan die specifiek gericht is op jouw webshop.

Continue verbeteren

Door gaandeweg te monitoren, te evalueren en bij te sturen met nieuwe tools, technieken en inzichten wordt het maximale resultaat behaald en de conversie verbeterd.

Quick Scan

Op basis van een analyse van de huidige situatie wordt een uniek plan opgesteld gericht op conversie verbeterende maatregelen voor jouw webshop.  


Realiseren van conversie verbeteringen

Inzicht is mooi, maar het doel is natuurlijk het optimaliseren van je webshop en het verhogen van de conversie. De mogelijkheden voor optimalisatie zijn eindeloos en variëren per webshop. Wij kunnen jou helpen met het realiseren van conversieverbeteringen, specifiek gericht op jouw webshop en doelgroep. Dit kunnen verbetering zijn in de techniek, de content of de structuur van je webshop. Maar ook het verbeteren van de processen achter je webshop behoort tot de mogelijkheden. Hierbij houden we rekeningen met de laatste trends en ontwikkelingen binnen de eCommerce, zodat jouw webshop voldoet aan de nieuwste standaarden.


Heb je een vraag of probleem

Heb je geen behoefte aan het continue verbeteren van je webshop, maar heb je een acute vraag of probleem: je webshop is traag, je wil een nieuwe betaalmethode introduceren of je vraagt je af of de veiligheid van je webshop wel op orde is? Je kunt het zo gek niet bedenken of Im eCommerce kan jou helpen. Waar mogelijk doen we dit zelf, daarnaast is er een uitgebreid netwerk van experts die geraadpleegd kan worden. Im eCommerce kan daarbij optreden als schakel tussen jou en je IT-partijen.


Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om jouw webshop te optimaliseren. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Menu: Home | Beheer | Optimalisatie | Restyle  | MKB | Over | Werkwijze | Contact


Wie zijn wij

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyling.

Onze klanten

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.


Waar werken we

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en de omliggende gemeenten.