Techniek

Je nieuwe shop of site is live en alles werkt naar behoren. Je bezoekers zijn enthousiast en ervaren een maximaal gebruiksplezier. Maar na een paar maanden al merk je dat alles trager wordt, er toch nog functionaliteit mist of opeens niet meer werkt en moet je allerlei veiligheidsupdates doen? Je moet schakelen met IT-partijen, maar hebt het idee dat je niet dezelfde taal spreekt. Technisch beheer uitbesteden kan een hoop tijd en frustratie schelen.

Onderhoud

Om je shop of site snel, veilig en actueel te houden moet je periodiek allerlei technische handelingen uitvoeren. Software updates, plugins installeren, certificaten bijhouden of back-ups maken. Allemaal noodzakelijke acties waar jij als mkb bedrijf waarschijnlijk niet op zit te wachten. Im eCommerce kan jou hierbij helpen. Waar mogelijk doen we dit zelf, maar we kunnen ook optreden als schakel tussen jou en je IT-partijen.

Reparatie service

Je pagina's zijn versprongen na het wijzigen van een plaatje, je content is niet meer zichtbaar of het lukt maar niet om je blog te uploaden. Vaak kleine handelingen die, als het niet lukt, tot grote frustratie kunnen leiden. Im eCommerce heeft een reparatie service die niet alleen het probleem kan oplossen, maar zal ook de door jou gewenste actie direct zal uitvoeren. Ook zonder een abonnement kun je bij Im eCommerce terecht met je probleem.    

Nieuwe functionaliteit 

Jouw site of shop is voortdurend in beweging. De techniek gaat razend snel, klanten vragen om vernieuwing, overheden wijzigingen wetten en om concurrenten voor te blijven moet je blijven vernieuwen. 

Het toevoegen van nieuwe functionaliteit in je shop of site wordt vaak verkocht als 'even instellen' in je systeem, maar in de praktijk blijkt dit vaak veel lastiger. Een nieuwe verzend- of betaalmethode toevoegen, reviews mogelijk maken of je pagina's opnieuw indelen. Hoe pak je dit aan en waar begin je? Im eCommerce heeft ervaring met het implementeren van nieuwe functionaliteit en kan dit relatief snel voor jou realiseren. Daarnaast zullen we je hierbij adviseren over de laatste trends en de do's en dont's.  

Schakel met je IT-partijen

Bij het beheren van een webshop of website komen veel disciplines kijken, met name op het gebied van IT. Disciplines die je als mkb bedrijf misschien niet in huis hebt. Dit kan het schakelen met je IT-partijen lastig en tijdrovend maken. Heb je het idee dat jij en je IT-partijen niet dezelfde taal spreken. Heb je een vraag of probleem, maar kom je er niet uit met je IT partij. Im eCommerce kan optreden als schakel tussen jou en je IT-partij. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om jouw webshop te optimaliseren. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Menu: Home | Beheer | Optimalisatie | Restyle  | MKB | Over | Werkwijze | Contact


Im eCommerce

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyling.

Klanten

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.


Waar werk ik

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en de omliggende gemeenten.