Im eCommerce

Met ervaring, expertise en passie voor eCommerce vergroten wij het succes van jouw webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is en zo als basis fungeert voor jouw online succes.

Wie is Im eCommerce

Ingrid van Mourik

Im eCommerce is opgericht door mij, Ingrid van Mourik. 

Ik werk al meer dan 15 jaar, met veel plezier, in de eCommerce branche. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het opzetten, uitbouwen, inrichten, verbeteren en managen van webshops. Ik heb in mijn carrière veel mooie projecten mogen doen, waaronder het opzetten van de abonnementen shops voor Libelle, Linda.nl en Donald Duck en het realiseren van de online woonwinkel van vtwonen. Maar ook meer B2B gerichte webshops voor het Financieel Dagblad of PfConcept. Ben je benieuwd naar mijn volledige portfolio kijk dan op linked-in.

eCommerce is mijn passie geworden. Ik haal veel voldoening en inspiratie uit het laten groeien van webshops. Na jaren gewerkt te hebben voor grote bedrijven wil ik me met Im eCommerce graag richten op de MKB branche. Ik ben ervan overtuigd dat er voor MKB bedrijven veel kansen liggen op het gebied van eCommerce en ik vind het een uitdaging om daar een bijdrage aan te mogen leveren.  


Waar staat Im eCommerce voor

Ervaring

Met dan 15 jaar ervaring binnen eCommerce is geen enkele vraag ons vreemd. We zijn gespecialiseerd in het beheren, realiseren en optimaliseren van webshops binnen zowel Retail als B2B

Expertise

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen jou helpen. Waar mogelijk doen we dit zelf, maar we hebben ook een uitgebreid netwerk van experts en kunnen optreden als schakel tussen jou en deze partijen.

Passie

Onze passie is het succes van jouw webshop. Wij halen onze energie en voldoening uit het voortdurend optimaliseren van jouw webshop en een bijdrage te kunnen leveren aan jouw online succes.  

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke gesprekken geven ons gevoel voor jouw bedrijf en inzicht in de wensen, toekomstplannen en de uitdagingen waar we jou mee kunnen helpen.

Service op maat

Onze diensten zijn toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Alle diensten kunnen los worden afgenomen of gecombineerd worden tot jouw ideale mix.

Locale service

Wij hebben graag binding met onze klanten en werken daarom dicht bij huis. Wij werken in: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en de omliggende gemeenten.


Wil je graag een keer kennis maken onder het genot van een kopje koffie.  Neem dan geheel vrijblijvend contact op. 
Wie zijn wij

Im eCommerce helpt mkb bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyling.

Onze klanten

Im eCommerce richt zicht met name op mkb bedrijven met eCommerce ambities, maar onvoldoende kennis, tijd en resources hebben om dit tot een online succes te maken. 

Waar werken we

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en omliggende gemeenten.