eCommerce voor MKB

Met de groei van je webshop, groeit je takenlijst mee. Het is niet jouw core business, waardoor je misschien niet efficiënt genoeg te werk gaat, veel tijd kwijt bent aan het beheer en er niet uit haalt wat erin zit. Als MKB bedrijf heb je vaak niet de kennis, tijd en mensen om je webshop volledig up-to-date te houden, zoals een gespecialiseerd bedrijf dat wel kan.

Waarom uitbesteden

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.  

Besparen van tijd

Met de groei van je webshop, groeit je takenlijst mee. Je moet processen automatiseren, campagnes schalen, software  updaten en gebruikerservaringen optimaliseren. Dat zijn nog maar vier taken. Juist op de momenten die voor jou het drukst zijn, heeft je webshop vaak ook extra aandacht nodig. Met het uitbesteden van het beheer bespaar jij kostbare tijd. 

Besparen van kosten

Een eCommerce oplossing brengt allerlei nieuwe competenties met zich mee. Het is duur om al deze kennis individueel in te huren. Im eCommerce biedt een totaal oplossing voor het beheren en verbeteren van jouw webshop, tegen lagere kosten dan een parttime medewerker. 

Verbeteren van conversie

MKB'ers staan bekend als doelgerichte, harde werkers, die niet te lui zijn om een stapje extra te zetten. Toch is dat niet automatisch de meest efficiënte werkwijze, met het beste resultaat. Het uitbesteden van het beheer aan mensen met eCommerce ervaring zal de kwaliteit en daarmee ook de conversie van je webshop verhogen.


Totaal oplossing 

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyle. We zorgen voor actuele content en structurele verbeteringen die specifiek gericht zijn op jouw bedrijf. Wij bieden daarmee een totaal oplossing voor jouw webshop beheer. Een unieke combinatie van werkzaamheden, waarvoor je normaal gesproken meerdere partijen of medewerkers nodig hebt.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken wat Im eCommerce voor jouw bedrijf kan betekenen

Menu: Home | Beheer | Optimalisatie | Restyle | MKB | Over | Werkwijze | Contact


Wie zijn wij

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyling.

Onze klanten 

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.

Waar werken we

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en omliggende gemeenten.