ingrid

12-10-2018

Over Ingrid

Ik heb jaren gewerkt bij grote organisaties met voldoende geld, tijd, kennis en capaciteit om de meest mooie complexe IT landschappen neer te zetten.

Ik heb in deze omgeving veel mogen leren over eCommerce en heeft mij de gelegenheid gegeven om alle facetten van eCommerce . Of het nu gaat om webshop, loyaliteit programma's, ticket systemen, alles was mogelijk.

Alles heb ik mogen doen en heb ik in de meest uitgebreide vorm mogen implementeren.

Maar het heeft me ook geleerd kritisch te denken, grenzen te trekken en kaders aan te brengen.

Ik wil graag MKB bedrijven helpen die willen groeien met hun bedrijf door eCommerce in te zetten.

Liefdadigheid

Nee zeker niet. Jij hebt toch een professioneel bedrijf en zit niet niet te wachten op liefdadigheid. Ik ben er van overtuigd dat MKB bedrijven veel meer kunnen halen uit eCommerce activiteiten. Juist kleinere bedrijven kunnen veel voordeel halen uit het automatiseren van handelingen die anders door dure arbeidskrachten gedaan moeten worden. Dit

Uitdaging

Ja een mooie uitdaging. Als je altijd bij grote bedrijven hebt gewerkt wordt je toch een beetje lui en gemakzuchtig. Je neemt de 10 grootste (vaak ook duurste) aanbieders van eCommerce oplossingen en kijkt welke oplossing aansluit bij de wensen, er wordt een partij ontwikkelaars ingehuurd en . Toch heb ik gemerkt dat er juist zoveel kleine spelers in de markt zijn die oplossingen bieden die veel meer gespecialiseerd en daardoor vaak veel beter aansluiten bij de wensen. Daarnaast zijn deze partijen over het algemeen een stuk goedkoper.

Ik heb vele jaren ervaring opgedaan met eCommerce en ken de do's en don'ts bij het opzetten van een eCommerce oplossing. Ik geloof dat er voor iedere ondernemer een eCommerce oplossing is. Dit hoeft niet de duurste, grootste en meest uitgebreide oplossing te zijn. Vaak zelfs beter van niet.

IT expert, praat met de it-ers, kan helpen met testen en inrichten van jouw eCommerce oplossing

Ik geloof in passende oplossingen die jou daadwerkelijk helpen m

Ik ben oprecht geïnteresseerd in het werk van. mijn klanten.

Ik heb als consultant eCommerce jaren ervaring.

Periodieke kosten heb er aan gedacht om zelf een webshop te beginnen. Ik het alleen het probleem dat mijn interesse niet ligt bij het verkopen van een product, maar mijn passie is de webshop zelf. Ik wil graag een zo fancy mogelijk, best vindbare en maximaal converteerbare shop opzetten, waar bij de achterkant naadloos aansluit zodat er met minimaal werk het beste resultaat wordt geleverd.