Content

Voor de marketing en promotie van jouw bedrijf is het belangrijk om op het juiste moment de juiste content te tonen op je webshop of website. Toch voelt het vaak als een verplicht onderdeel. Juist op de momenten die voor jou extra druk zijn heeft je shop of site ook extra aandacht nodig. Is het up-to-date houden een struikelblok? Uitbesteden van content beheer zorgt ervoor dat jouw content altijd actueel en volledig is en aansluit op je marketingplanning.

 Hulp bij het vullen

Campagnes lanceren, een nieuwe collectie live brengen, banners updaten en content pagina's opzetten. Slechts een kleine greep van de activiteiten die behoren tot het actueel houden van jouw webshop. Zelfs als alle content aanwezig is, is het vullen en up-to-date houden van je webshop een behoorlijk karwei. Als je daar tegenop ziet, dan kunnen wij jou helpen. Lever teksten en beeldmateriaal bij ons aan en wij plaatsen die op het juiste moment op jouw webshop. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd volledig is gevuld met actuele content en aansluit bij jouw marketingactiviteiten.


Opfrisbeurt

Net als bij een fysieke winkel is jouw shop of site af en toe aan vernieuwing toe. Een nieuwe opzet, nieuwe frisse kleuren en plaatjes, actuelere testen of een andere indeling. Is jouw webshop verouderd of sluit het niet meer aan bij dat wat je wilt uitstralen? Im eCommerce maakt je webshop weer up-to-date en passend voor jouw doelgroep. Hierbij houden we rekeningen met de laatste trends en ontwikkelingen binnen de eCommerce, zodat jouw webshop voldoet aan de nieuwste standaarden.

Beheren van je content


Naast het vullen van je webshop kunnen we het volledige content beheer van je overnemen. Dit doen we op basis van jouw marketingplanning. We houden rekening met de vormgeven van jouw webshop en bewaken jouw huisstijl.

Overleggen

met interne en externe betrokkenen omtrent de content.

Plannen, voorbereiden en bewaken

van nieuw aangeleverde materialen en productinformatie.

Controleren

van de aangeleverde content op kwaliteit en correctheid.

Corrigeren

van content daar waar dat nodig is.

Plaatsen

van content zoals producten, banner, pagina's, etc.


Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw content beheer. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

MenuHome | Beheer | Optimalisatie | Restyle | MKB | Over | Werkwijze | Contact


Wie zijn wij

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, webshop optimalisatie en restyling.

Onze klanten

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.

Waar werken we

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en de omliggende gemeenten.