Advies

Net als bij een fysieke winkel is jouw webshop af en toe aan vernieuwing toe. Een nieuwe opzet, nieuwe frisse kleuren en plaatjes, een andere indeling en nieuwe functionaliteiten. Is jouw webshop verouderd, mis je elementaire onderdelen of sluit de vormgeving niet meer aan bij dat wat je wilt uitstralen? Dan is jouw webshop toe aan een make-over. We maken je webshop weer up-to-date en passend voor jouw doelgroep.

Heb je eCommerce ambities

Heb je nog geen site of shop maar wel ambities om online actief te worden. Maar wat ga je doen, hoe pak je het aan, en welk eCommerce platform past daarbij? Bij het opzetten moet je de juiste keuzes maken om er zeker van te zijn dat jouw eCommerce ambities gerealiseerd kunnen worden. Met meer dan 15 jaar ervaring in de eCommerce denk ik graag met je mee over de mogelijkheden van eCommerce voor jouw bedrijf.  


Haal meer uit je shop of site 

Heb je een website of webhop maar het idee je er niet uithaalt van er inzit? Ik denk graag met je mee over de optimalisatie mogelijkheden voor jouw bedrijf. Dit kan gaan om een gerichte adviesvraag, maar ook is er de mogelijkheid om een Quick Scan uit te voeren waarin jouw webshop of website onder de loep wordt genomen. Je ontvangt een rapport met alle verbeter mogelijkheden voor jouw shop of site. Indien gewenst kunnen de verbeteringen direct geïmplementeerd worden.  

Training

Hou je het webbeheer liever in eigen hand, maar denk je dat het efficiënter kan. Im eCommerce biedt een zeer divers pakket aan trainingen, die kunnen bijdragen aan het verbeteren van jouw beheer processen. De trainingen kunnen variëren van een basistraining tot een training volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf, waarbij we samen met jou en je medewerkers inzoomen op de behoefte voor jouw bedrijf.

Project management


Bij een web project heb je te maken met verschillende disciplines zoals designers, ontwikkelaars en hosting partijen. Partijen die allemaal van jou verwachten dat je ze aanstuurt en van de juiste informatie voorziet. Daarnaast moet je rekening houden met scope, deadlines en budget om onaangename verassingen te voorkomen. Het aansturen en begeleiden van een web project kost veel tijd. Dit is tijd die je moet vrijmaken naast je dagelijkse werkzaamheden. Als projectmanager kan ik jou helpen met het uitvoeren en bewaken van jouw web project.

Scope

Plannen, afstemmen en bewaken van de werkzaamheden die gerealiseerd moeten worden om het doel te bereiken.

Deadline

Zorgen dat werkzaamheden tijdig worden opgeleverd en de projectplanning wordt gehaald.

Budget

Bewaken van het budget zodat je aan het einde van het project geen onaangename verrassingen krijgt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw webshop of website. 

Neem geheel vrijblijvend contact op.

MenuHome | Beheer | Optimalisatie | Restyle | MKB | Over | Werkwijze | Contact


Wie zijn wij

Im eCommerce helpt MKB bedrijven met de meest uiteenlopende eCommerce activiteiten op het gebied van content beheer, technisch beheer en eCommerce advies.

Onze klanten

Im eCommerce richt zich op MKB bedrijven met eCommerce ambities, maar die onvoldoende kennis, tijd en mensen hebben om dit tot een online succes te maken.

Waar werken we

Im eCommerce gelooft in een persoonlijke benadering en werkt daarom voornamelijk in de regio: Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en de omliggende gemeenten.